EtusivuAjankohtaistaUutisetKoiraurheilun asiantuntija Jenna Caloander vahvistaa harraste- ja kilpaurheilutiimiä
UUTISET
14.4.2019

Koiraurheilun asiantuntija Jenna Caloander vahvistaa harraste- ja kilpaurheilutiimiä

Jenna_C_yhteistyö_news.jpg

Agilityn MM- ja PM-kultamitalisti Jenna Caloander on liittynyt Lappsetin myyntitiimiin koiraurheilun asiantuntijana. Hän on saavuttanut lajin kilpakentillä paljon, minkä vuoksi hän haluaa jakaa kokemuksiaan ja asiantuntemustaan koiraurheiluun liittyvien ratkaisujen kehittämistyössä. Jenna osallistuu Lappsetilla koiraurheilutuotteiden tuotekehitykseen ja auttaa asiakkaita löytämään oikeanlaiset tuoteratkaisut koiraurheilun tarpeisiin.

29-vuotias Jenna Caloander on agilityurheilijan roolinsa lisäksi myös lajin valmentaja. Kokemusta agilitystä hänellä on lähes parin vuosikymmenen verran. Kilpailuissa vuosien ajan upeasti menestynyt agilityvalio Neon on jo siirtynyt eläkkeelle ja nykyään Jenna treenaa shetlanninlammaskoira Simin kanssa. 

Agility on koiraurheilun suosiotaan kasvattava muoto, jota harrastaa yli 13 000 eri-ikäistä suomalaista. Harrastus sopii kaiken ikäisille ihmisille ja kaiken kokoisille koirille. Erityistä suosiota se nauttii myös lasten ja nuorten harrastuksena. Koiran ja ihmisen väliseen yhteistyöhön perustuva, nopeatempoinen agility tarvitsee turvalliset ja lajiin sopivat kentät, joita Lappset tarjoaa.

Suomeen agility rantautui lajina vuonna 1986, kun Rolf Lundell ”toi” lajin Englannista Suomeen. Englannissa agilityä harrastettiin hevosurheilun lomassa, josta idea luoda koirille oma esteratansa lähti liikkeelle vuonna 1977. Agilitystä tuli Suomessa virallinen kilpailulaji vuonna 1989.

Tutustu Jennaan ja hänen asiantuntemukseensa blogissamme:

https://www.lappsetsport.fi/Ajankohtaista/Blogit-ja-artikkelit/Jenna-Caloander

Ota yhteyttä Jennaan kysyäksesi tarkemmin Lappsetin koiraurheiluun kehitetystä tekonurmialustasta!

Jenna Caloander, 040 842 4686, jenna.caloander@lappset.com

Tilaa uutiskirje