Vastuullisuus

EtusivuYritystarinaVastuullisuus
Lappset Puurouhe on ainutlaatuinen ja orgaaninen tekonurmikenttien täyteaine.

Vastuullisuus on geeneissämme

Lappset on toimialallaan ollut vastuullisuuden edelläkävijä yrityksen perustamisesta vuodesta 1970 lähtien. Vastuullisuus tarkoittaa meille ihmisten, ympäristön ja taloudellisten asioiden huomioimista toimintamme kaikissa prosesseissa. Vastuullisuus on myös lupausten pitämistä, ja urheilu- ja liikunta-alueiden suunnittelun sekä toimitusten huolehtimista asianmukaisesti ja aikataulussa.

Me suunnittelemme ja tuotamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa eri-ikäisille ja erilaisia lajeja harrastaville ihmisille sopivat kokonaisuudet sekä harraste- että kilpaurheiluun.

Lappset PuurouheTM täyteaineena ensimmäisenä Pohjoismaissa

Puurouhe_pieni kuva.jpgYmpäristöasiat ovat keskeinen osa toimintaamme myös urheilu- ja liikunta-alueiden osalta. Ensimmäisenä Pohjoismaissa olemme tuoneet puupohjaisen rouheen markkinoille. Se on luonnonmukainen, lisäaineeton ja kompostoituva tekonurmikenttien täyteaine, joka ei aiheuta haittoja ympäristöön. Puurouhe ei muutu pölyksi toisin kuin kumirouhe, eikä murene kuin korkki.

Tuotannossa kierrätämme kaiken pakkausjätteen ja olemme mukana kierrätyksen Rinki-verkostossa. Kun asennamme urheilu- tai liikuntakenttää, kierrätämme pakkausmateriaalin ja huolehdimme siitä, että alue on priimakunnossa käyttöönoton yhteydessä. Tekonurmen tullessa pitkän ja kestävän käytön jälkeen elinkaarensa päähän, kierrätämme sen asianmukaisesti puolestasi.

PlayCare -palvelumme toteuttaa kiertotalousajatusta käytännössä. Urheilukentän ja siellä olevien välineiden elinkaari jatkuu huimasti, kun ne huolletaan säännöllisesti. PlayCare -palveluiden puhdistuspalvelu huolehtii hiekka- ja tekonurmikenttien puhdistuksista. Kestävää kehitystä parhaimmillaan!

Asiantuntijat apunasi

Lappset-konsernin palveluksessa on yli 400 eri alan asiantuntijaa. Henkilöstömme joukossa on useita SM-tason entisiä urheilijoita, joukkueen johtajia sekä eri lajien harrastajia joukkuelajeista yksilölajeihin. Lähes jokaisen lappsetilaisen perheessä on liikuntaa ja urheilua harrastavia lapsia sekä nuoria. Näin eri lajien tuntemus ja tietämys muuttuvat omakohtaisiksi kokemuksiksi, joista on sinulle asiakkaanamme erinomaista hyötyä.

Lappset Liikuntapaikat Oy:n henkilöstöstä löydät niin jalkapallon ja koiraurheilun kuin muidenkin lajien vannoutuneita kannattajia ja osaajia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin!

Lue lisää Lappsetin vastuullisuustoiminnasta
Tilaa uutiskirje