Lappset Liikuntapaikat Oy yrityksenä

EtusivuYritystarinaTaustatietoja

Laajentuminen harraste- ja kilpaurheiluun on luonnollinen jatkumo

Meidän tarinamme sankari olet sinä. Sinä, joka vaikutat seurassa, kunnassa, rakennusliikkeessä tai opistossa. Sinä, joka teet töitä sen eteen, että ihmiset ovat aktiivisia tänään ja voivat paremmin huomenna.

Tähän visioon mekin uskomme, ja sen eteen ponnistelemme. Joka ikinen päivä, yhteisöäsi tukien ja yhteistyötä tehden. Me olemme se hyväntuulinen asiantuntija, jolta löytyy kehitysideoita ja intoa viedä asioita eteenpäin kanssasi. Me olemme se kokenut osaaja, joka osaa tuottaa käyttäjien rakastamia, innovatiivisia ja vastuullisia urheilu- ja liikuntakenttäkokonaisuuksia elinkaaripalveluineen Pohjoismaissa.

Parhaita hetkiä kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille ja urheilijoille, suomalaisen perheyrityksen arvoilla. Lappset.

Lappset-konserni laajensi toimintaansa urheilukenttäkokonaisuuksiin ja niiden elinkaaripalveluihin, kun ostimme Aaba Group Oy:n koko osakekannan loppuvuodesta 2017.  Liiketoiminta jatkuu nyt Lappset Liikuntapaikat Oy:nä, joka muodostaa Lappset-konsernin harraste- ja huippu-urheilun liiketoiminta-alueen ja keskittyy toimittamaan mm. laadukkaita tekonurmialustoja erilaisille urheilukentille. Niihin liittyvien elinkaaripalveluiden toteutuksesta vastaa PlayCare -palveluliiketoimintayksikkö.

Palvelemme sinua eri lajien intohimolla ja asiantuntevasti olipa kyseessä jalkapallo, tennis, pesis, koiraurheilu tai ylipainehallin rakentamisprojekti.

Lappset Liikuntapaikat Oy:n toimipiste on Helsingin Pitäjänmäen toimistollamme, osoitteessa Valimotie 21, 6. kerros (00380 HELSINKI).

Tilaa uutiskirje