Yritystarina

Lappsetilta ainutlaatuiset, ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut harraste- ja kilpaurheilun olosuhteisiin.
EtusivuYritystarina

Tervetuloa harraste- ja kilpaurheilun maailmaan!

Meiltä Lappsetilta saat nyt kokonaisratkaisut myös eri lajien harraste- ja kilpaurheiluun! Laajensimme toimintaamme harraste- ja huippu-urheiluun vuonna 2018, kun perustimme Lappset Liikuntapaikat Oy -nimisen tytäryhtiön.

Meiltä saat laadukkaat tekonurmialustat erilaisille urheilukentille ja moniin eri lajeihin jalkapallosta koiraurheiluun. Tekonurmien täyteaineena käytämme ensimmäisenä Pohjoismaissa orgaanista, kierrätettävää ja pölyämätöntä Lappset Puurouhetta. Liikunta- ja urheilualueiden elinkaaripalvelut saat PlayCare -palveluliiketoimintayksiköstämme, asennuksesta kierrätykseen ja huollosta ylläpitoon.

Tiesitkö, että olemme toimittaneet ihmisten hyvinvointia tukevia liikuntapaikkaratkaisuja jo 1970-luvulta lähtien? Tänään voimmekin tarjota asiakkaillemme kaiken leikkiin, liikuntaan, kuntoiluun sekä harraste ja huippu-urheiluun! Kattavan tuotevalikoiman ja asiantuntevan palvelun lisäksi toimimme kiertotalouden periaatteiden mukaisesti, kun PlayCare -palvelumme huolehtii liikunta- ja urheilualueiden elinkaaripalveluista.

">

Lappset-konserni lukuina
yli 400Henkilöstön määrä konsernissa
15Tytäryhtiöitä (Suomi, Hollanti, Iso-Britannia, Ranska, Ruotsi, Saksa, Viro, Kiina, Yhdysvallat)
60Jälleenmyyjää maailmalla 60 eri maassa
63,5 M€Liikevaihto 2018
Tilaa uutiskirje