Tennispinnoitteet

EtusivuTuotteet ja palvelutTennispinnoitteet

Lajiratkaisut harrastekentiltä huipputennikseen

Tuoteratkaisumme tukevat pelaajan kehittymistä ja pyrkivät ehkäisemään loukkaantumisia ja rasittumia. Tarkoin valitut tuotteemme ovat käytössä aina harrastajista Grand Slam- turnauksiin ja ovat Kansainvälisen Tennisliiton (ITF) hyväksymiä. Kenttien asennuksissa ja huolloissa emme tee koskaan kompromisseja, vaan asennamme ja huollamme kentät niiden vaatimalla tavalla.

Tarjoamme tuoteratkaisuja, jotka ovat ympäristöystävällisiä, pitkäkestoisia ja kustannustehokkaita.  Kalusteet ja -liikuntavälineet toimivat taas merkittävässä roolissa mitattaessa kentän viihtyvyyttä ja toimivuutta. Penkit lisäävät alueen viihtyisyyttä, kun taas roskikset huolehtivat, että maahan ei päädy mitään sinne kuulumatonta. Liikuntavälinevalikoimamme on taas suunniteltu täydentämään harjoittelua. 

Kova Plexicushion -pinnoite maailman suurimmalta valmistajalta

Plexicushion akryryylipinnoite soveltuu sisä- tai ulkokäyttöön harrastekäytöstä aina Australian Openiin. Pinnoite on saatavilla useissa värivaihtoehdoissa.  

Plexicushion-prestige

 

 

Plexicushion - Prestige - edustaa kovien kenttäpinnoitteiden huippua ja se on käytössä mm. Australian Openissa.
Plexipave pinnoitteeseen verrattuna siinä on lisäksi erillinen EPDM- ja SBR-kumeista ja mineraalikuiduista tehty joustokerros.
Plexicushion - Prestige - pinnoitteessa yhdistyvät johdonmukainen pomppu ja askeltuntuma sekä joustokerroksen aikaansaama vaimennus, joka vähentää pelaajien jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. 

Plexicushion - Prestige - pinnoite on saatavissa kaikissa viidessä ITF:n nopeusluokassa.

Laadukkaat ITF-luokitellut Softex tennistekonurmet

Softex® tennistekonurmi on kovaa pinnoitetta edullisempi ja helppoasenteisempi vaihtoehto. Se on ITF-luokiteltu, kestävä ja turvallinen. Tuote kestää toistuvankin jäädyttämisen ja karut pohjoisen olosuhteet. 

Tekonurmi täyttää REACH-asetuksen vaatimukset, mikä varmistaa sen, että siinä ei käytetä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. 

Katso Softex® tekonurmen tarkat tuotetiedot

Alustojen huollot, asennukset ja kierrätykset vankalla ammattitaidolla

Pinnoitteiden ja nurmen kestävyyteen vaikuttavat olennaisesti sen asennus ja huolto. Kun pohjatyöt ja asennus hoidetaan ammattitaidolla oikein, alusta on turvallinen ja kestää käyttöä erinomaisesti. Säännöllisillä huoltotoimenpiteillä voidaan vaikuttaa positiivisesti alustan käyttöikään, jolloin alustan elinkaaren kokonaiskustannukset laskevat. PlayCaren osaavat asiantuntijat asentavat alustat vankalla ammattitaidolla. Mikä tärkeintä, alustan tullessa sen elinkaaren päähän, poistamme ja kierrätämme sen puolestasi.
Tennis_Lappset_HLK_006.jpg
Meilahden liikuntahalli

Meilahden liikuntakeskus tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen urheiluun. Kolme tenniskenttää, viisi sulkapallokenttää sekä lentopalloon, käsipalloon ja futsaliin soveltuvat pallokentät pitävät huolen, että jokainen käyttäjä löytää itselleen sopivan urheilumuodon.

Lue lisää