Pesäpallokenttä

Kestävä ja kova, Pesäpalloliiton vaatimusten mukainen. Uusi pesäpallotekonurmesi on pelaajien mieleen ja palvelee vielä vuosienkin päästä.
EtusivuTuotteet ja palvelutPesäpallo

Testatut materiaalit

Saat pesäpallotekonurmen, joka on testattu Suomen Pesäpalloliiton vaatimusten mukaan. 
 

Parhaisiin peleihin

Pesäpallotekonurmesi on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tekevät kentästä kovan niin, että pomppu nousee. Nurmi myös kestää pelaajien piikkarien ja syöksyjen vaikutukset. Takuuaikamme ovat pitkät.
 

Kestää kulutusta

Kenttäsi on hyvässä kunnossa vielä vuosienkin päästä, kun se saa tarvitsemaansa huoltoa. Pesäpallotekonurmen huoltokustannukset ovat massakenttään verrattuna edullisemmat. Olemme Suomen ainoa alan toimija, joka huoltaa kenttiä itse viikoittain läpi vuoden. PlayCare-tiimiltämme saat jatkuvan huollon tai vuosihuollot ja osaajiesi koulutuksen. 


 
Tutustu huoltopalveluihimme

Suunnitteletko pesäpallotekonurmen hankintaa?

Asiantuntijamme myyntipäällikkö Pasi Riikonen auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ja antaa konkreettista suunnittelu- ja hankinta-apua.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221

Tutustu pesäpallotekonurmen rakenteeseen

Hiekkatekonurmi

Nukkalangan tulee olla verkkorakenteista eli fibriloitua. Sen korkeus 33 mm takaa kovuuden lähelle pintaa ulottuvan hiekkatäytön kanssa. Pituus tuo myös riittävästi kulumisvaraa.
 

Pesäpallotekonurmi halliin

Pesäpallonurmi voidaan asentaa sisähalliin, mutta usein monikäyttöisyyden takia suositaan tuotteita, jotka soveltuvat myös muihin lajeihin. Siirryttäessä nurmiin, joissa on joustoa, menetetään pomppu. Toisaalta kentästä tulee pehmeämpi ja vähemmän kuluttava kaatumis- ja liukumistilanteissa.
 
Kolme syytä pelata kanssamme samassa joukkueessa

1. Neuvoja ja tukea

Huolehdimme, että hankkeesi etenee jouhevasti. Saat konkreettisia neuvoja ja tukea pitkin matkaa.

2. Pysymme rinnallasi

Olemme suomalainen, vakavarainen perheyritys, joka on olemassa vielä silloinkin, kun hankkeesi elinkaari päättyy. 


3. Innovatiivinen ja laadukas

Oletko pohtinut, voisiko pesäpallotekonurmesi lähistöllä olla muutakin ajanvietettä? Meiltä saat innovatiivisia ja hauskoja liikuntavälineitä, joiden parissa lapset, nuoret ja aikuisetkin viihtyvät. Valikoimaamme kuuluu fitness- ja interaktiivisia laitteita omatoimisiin harjoituksiin ja peleihin. Hauska esimerkki on puhuva palloseinä, joka taipuu pesäpallon lyöntiharjoitteluun. Kaikki ratkaisumme pesäpallotekonurmesta liikuntavälineisiin ovat turvallisia, kestäviä ja vastuullisia.

Tilaa uutiskirje