Uutuus!

Lappset Puurouhe™

Uutuus!

Lappset Puurouhe™

Uutuus!

Lappset Puurouhe™

Uutuus!

Lappset Puurouhe™

Luonnonmukainen täyteaine, joka vastaa huippupelaajien vaatimuksiin


Usean vuoden tutkimustyön jälkeen olemme vihdoin löytäneet täyteaineen, joka on turvallinen niin käyttäjilleen kuin ympäristölle. Olemme perustamisesta lähtien käyttäneet puuta tuotteissamme, ja nyt tämä pelaajille turvallinen materiaali on osa uuden sukupolven jalkapallotekonurmiamme. Lappset Puurouhe ™ vaikuttaa alustaan ja pelikokemukseen kokonaisvaltaisesti, sillä esimerkiksi sen vedenläpäisykyvyssä ja kestävyydessä on havaittu huomattavia eroja kilpaileviin täyteaineisiin verrattuna. 


Kentän täyteaine Lappset Puurouhe™ tulee suoraan luonnosta ja on valmistettu mekaanisesti ilman kemikaaleja. Turvallisen puurouheen 12 vaiheiseen patentoituun valmistusprosessiin kuluu vain vähän energiaa, minkä lisäksi puurouhe syntyy muun teollisuuden sivutuotteena. 

Lataa esite

Tekniset tiedot

Nimi: Lappset Puurouhe™
Materiaali: Patentoidulla valmistusmenetelmällä tuotettu puurouhe
Käyttötarkoitus: Tekonurmen täyteaine
Kosteus:  10-15% (mitattuna heti valmistuksen jälkeen)
Väri: Vaaleanruskea-ruskea
Seulakoko: 0,5-2,5

Katso tuotekortti

Tulokset puhuvat puolestaan

Lappset Puurouhe™ on käynyt läpi neljän vuoden laajamittaisen testauksen, jonka avulla olemme saaneet lisätietoa sen kestävyydestä, vedenläpäisykyvystä sekä vaikutuksista pelaajien terveyteen. Tulokset olleet vaikuttavia, jossa laadukas materiaali puhuu puolestaan. Laadun ja kestävyyden takeena lupaamme Lappset Puurouhe™ täyteaineelle 10 vuoden takuun. 

Turvallisempi pelaajille

Lappset PuurouheTM on huomattavasti viileämpi täyteaine kuin esimerkiksi kumirouhe eikä se vaadi kastelua. Koska puurouhe on 100% luonnontuote, jokainen hiukkanen imee kosteutta ja sadevettä, minkä jälkeen se kiinnittyy rouheen ytimeen, ei vain rouheen pintaan. Kosteus vapautuu hitaasti ja edesauttaa pitämään kentän viileänä. Kastuessaan Lappset Puurouhe saa lisää painoa, joten se ei lennä tuulessa, ole liukas tai kulkeudu ympäriinsä.  Nämä ovat ominaispiirteitä, jotka auttavat pitämään kentän viileänä kuumallakin ilmalla.  

Luonnollinen täyteaine vastaa FIFA Qualityn- alustan optimaalisiin pitovaatimuksiin

Jalkapallokentän alustan pidolla on merkittävä vaikutus kentän peliominaisuuksiin. Ihmiset ovat opetelleet liikkumaan ja juoksemaan luonnonmukaisella alustalla, jonka asettamiin vaatimuksiin Lappset Puurouhe™ vastaa erinomaisesti. Lappset Puurouhe™ antaa luonnollisen tuen jalalle, eikä luista, minkä lisäksi se täyttää FIFA Quality -alustan optimaaliseen pitovaatimuksen.

Ei ylimääräisiä huoltotoimenpiteitä

Lappset Puurouhe™ ei vaadi ylimääräisiä huoltotoimenpiteitä, eikä poikkea muiden täyteaineiden huollosta. Tärkeimpänä huoltotoimenpiteenä voidaan pitää rouheen riittävää määrää suhteessa alustan kokoon, jotta alusta säilyttää joustavuutensa ja eikä pääse kulumaan liian nopeasti. Yhteistyökumppanimme PlayCare tarjoaa tarvittavat huoltotoimenpiteet tekonurmen ja täyteaineen ylläpitoon. 

Suosittelemme viikkotason huoltotoimenpiteiksi harjausta ja roskien poistamista alustasta. Vuosi- ja kuukausitasolla suosittelemme kuivaharjausta 2-3 krt vuoden aikana, sekä täyteaineen lisäyksen kerran vuodessa.

Valmistusprosessi alkaa luonnosta

Lappset Puurouhe™ valmistetaan männystä, eikä siihen lisätä myrkkyjä tai kemikaaleja missään sen valmistusprosessin vaiheista. Valmistuksessa käytettävä puu viljellään sille suotuisassa viljely-ympäristössä, jossa se saa kasvaa rauhassa. Myöhemmässä vaiheessa puu hyödynnetään paperiteollisuudessa, eläinten alustoina ja bioenergiana. Harvennetusta puumateriaalista valmistetaan myös Lappset Puurouhe™.

Lappset Puurouheen oma patentoitu valmistusprosessi poistaa siitä tikut, pölyn, hiukkaset ja liiallisen terävyyden kulmista. Patentoitu valmistusprosessi sisältää kaiken kaikkiaan 12 vaihetta, jotka mahdollistavat rouheen muodon, sileän pinnan ja koon. Tämän jälkeen rouhe on valmiina käytettäväksi.  
Valmistusprosessin tuloksena syntynyt turvallinen ja laadukas puurouhe käytetään tekonurmen täyteaineena. Täyteaine on turvallinen pelaajille ja ympäristölle, sillä rouheen mukana ei leviä esimerkiksi kumirouheen haittana olevia PAH- yhdisteitä ja muita myrkkyjä. 
Täyteaineen tullessa sen elinkaaren päähän, se voidaan kierrättää esimerkiksi multana tai kuorikatteena.

Haluatko saada lisätietoa puurouheesta?

Suunnitteletko jalkapallotekonurmen hankintaa?

Asiantuntijamme myyntipäällikkö Pasi Riikonen auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ja antaa konkreettista suunnittelu- ja hankinta-apua.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221

Tilaa uutiskirje