Tekonurmet koulukentille

Turvallinen Lappset PuurouheTM -täyteainetta sisältävä tekonurmi, street workout -piste, interaktiivinen jalkapalloseinä. Vai jotakin muuta innovatiivista? Unelmiesi koulukenttä on kokonaisratkaisu, joka liikuttaa kaikkia. Mitä sinä haluat suunnitella sinne kanssamme?
EtusivuTuotteet ja palvelutKoulukentät ja liikuntapihat
Tätä kaikkea liikuntapiha ja koulukenttä ovat

Uusi ote liikkumiseen

Liikuntapihasi saa lapset taas liikkumaan ja leikkimään. Hiekkakentän tilalla on koulukenttä ja jännittäviä ja innovatiivisia liikuntavälineitä, jotka tekevät liikkumisesta monipuolista.

Pelillistäminen vetoaa nykyajan lapsiin. Esimerkiksi interaktiivisella, puhuvalla palloseinällä voi tehdä monenlaisia harjoituksia ja pelata pelejä. Autamme sinua alueen suunnittelussa ja välineiden valinnassa.
Lue lisää interaktiivisista liikuntavälineistä

Lappset PuurouheTM tuo turvallisuutta

Liikuntapihasi välineet ja koulukenttä valmistetaan turvallisista ja kestävistä materiaaleista standardien mukaan. Tarkastukset ja huolto tehdään säännöllisin väliajoin. 

Uusinta uutta on vuosien ajan testattu tekonurmemme täyteaine Lappset PuurouheTM, joka on valmistettu männystä. Se vähä, mitä tästä puurouheesta päätyy luontoon, hajoaa sinne itsestään, eikä koulun sisälle kulkeudu kumirouhetta. Puurouheen käytöllä säästyt myös vanhempien kysymyksiltä mikromuoveista ja kumirouheen turvallisuudesta.

Koulukentälläsi on myös hyvä pelata, sillä pallo vierii ja pomppii luonnonnurmen kaltaisesti. Ja näin on vielä vuosien päästä, takuuaikamme ovat pitkät.

Sukupolvia yhdistävä

Liikuntapihalla on aina vipinää, sillä lapset menevät sinne omatoimisestikin. Aamuun ja päivään mahtuu koulu- ja välituntiliikuntaa, sitten on iltapäivätoiminnan kerhojen ja seurojen treenejä ja omaa kuntoilua.

Ja ei pidä unohtaa lasten ja nuorten perheenjäseniä ja muita alueen asukkaita, joita liikuntapiha palvelee. Pikkuveli voi tehdä hiekkakakkuja pituushyppypaikalla, ja mummu kiertää kenttää treenien aikana. Liikuntapihalle on mukavaa tulla ihan vain seuraamaankin, kun muut pelaavat.
 

“Pelillistäminen tekee liikkumisesta ja leikkimisestä jännittävää ja saa lapsen yrittämään uudestaan ja uudestaan. Osuuko pallo juuri tuohon kohtaan seinällä? Ehdinkö juosta seuraavaan numeroon vai loppuuko peli?”

Kaisa Kuusniemi Lappset

Huolto pelaa

Säännöllisesti huolletulla koulukentällä on parempi pelata ja pelivuosien määrä tuplaantuu huoltamattomaan kenttään verrattuna. Autamme sinua kouluttamalla osaajasi ja tekemällä vuosihuollot tai ottamalla vastuun kenttäsi jatkuvasta huollosta. Tunnemme huollon vaihtelevat tilanteet todella hyvin, sillä meillä on 5 000 huoltotuntia tehtynä. Olemme Suomen ainoa alan toimija, joka huoltaa kenttiä itse vuoden ympäri.  
 

Lappset - liikunnan asiantuntija

Olemme Suomen johtava liikunnan ja leikin asiantuntija, vastuullinen perheyritys. Liikuntapiha ja koulukenttä -konseptimme yhdistää osaamisemme innostavaksi kokonaisratkaisuksi. Vastaavaa konseptia ei ole kellään muulla toimijalla Pohjoismaissa. Koska aloitetaan?

Suunnitteletko koulukentän hankintaa?

Asiantuntijamme myyntipäällikkö Pasi Riikonen auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ja antaa konkreettista suunnittelu- ja hankinta-apua.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221

Tilaa uutiskirje