Agility tekonurmi

Eläinystävinä suhtaudumme koiraurheiluun intohimoisesti ja olemme osa koiraurheiluyhteistöä. Tuotteemme on suunniteltu erityisesti koiraurheiluun, tukemaan ihmisen parhaan ystävän kanssa tehtävää yhteistyötä harjoittelussa ja kilpakentillä. Kaikissa koiraurheilunurmissamme on ainutlaatuinen ja orgaaninen Lappset Puurouhe täyteaineena. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys edellä.
EtusivuTuotteet ja palvelutKoiraurheilun alustat

Agility Softex –tekonurmi on suunniteltu koirakon hyvinvointiin

Olemme kehittäneet Agility Softex –tekonurmen nimenomaan koiraurheiluun. Toisin kuin kilpailijoilta, saat meiltä koiraurheilun harrastajille ainoastaan siihen tarkoitettuja nurmilaatja. Olemme aktiivisesti osana koiraurheilua kehittäen tuotteita saatujen kokemuksien pohjalta edelleen.

Koiran hyvinvointi, terveys ja turvallisuus ovat koiran omistajalle sydämen asia. Niin meillekin Lappsetilla. Koiraurheiluun liittyviä ratkaisuja toteuttaessamme otamme huomioon asiakkaan erikoistarpeet, kuten erikokoiset koirarodut, jotka nurmella liikkuvat. Kannattaa siis kysyä viimeisintä ratkaisua tietyn vanhan ratkaisun sijaan!

Koirakon turvallisuus harrastettaessa tai kilpailtaessa on meille tärkeä. Agility Softex –tekonurmen ominaisuuksien ansiosta se tukee erinomaisesti lajin ominaispiirteitä, kuten nopeita käännöksiä, ja ennaltaehkäisee koirakon loukkaantumisia. Nukan ominaisuudet tekevät siitä sopivan joustavan ja säästävät samalla koiran tassuja ja kynsiä. Nurmipinnan kitka on suunniteltu juuri eri kokoisten ja –painoistein koirien hyvinvointia ajatellen.

Agility Softex –tekonurmi on puhdistettava/pestävä nurmimatto. PlayCare-palvelustamme saat nurmialustan hoitoon, huoltoon ja puhdistukseen täyden palvelun.

Koiraurheiluun erityisesti kehitetty tekonurmi kiinnitetään polyuretaaniliimalla, jonka vuoksi se ei aiheuta mikromuoviongelmia, ja matto voidaan kierrättää uusiomuovina elinkaarensa päässä.

Suunnitteletko agility-kentän tai alustan hankintaa?

Asiantuntijamme auttavat mielellään agility-kenttään tai alustaan liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä

”Alusta on saanut paljon kehuja käyttäjiltä. Itse asiassa en ole saanut alustasta negatiivista palautetta ollenkaan. Eräskin keski-ikäinen rouva kertoi, etteivät hänen polvensa ole vaivanneet juostessaan koiransa kanssa hallilla.”

Piia Sillanpää Koirakoulu Sudenpennun johtaja

Lappset PuurouheTM - se luonnollisin valinta

Olemme perustamisesta lähtien käyttäneet puuta tuotteissamme, ja nyt tämä pelaajille turvallinen materiaali on osa uuden sukupolven koiraurheilun tekonurmiamme. Kyllä vain, nurmesi täyteaine on valmistettu männystä! Kestävyyden takeena on 10 vuoden takuu.

Lappset PuurouheTM on orgaaninen, lisäaineeton ja pölyämätön täyteaine. Se ei aiheuta haittaa, vaikka kulkeutuisikin koiran elimistöön tai tassujen/kenkien mukana ympäristöön. Puurouhe soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja se voidaan kompostoida elinkaarensa päättyessä. Se ei muutu pölyksi, eikä murene kuin korkki. Puurouhe ei myöskään roisku samalla tavalla kuin kumirouhe, joten se ei kulkeudu tassujen mukana putkiin.

Lappset myy puurouhetta yksinoikeudella Pohjoismaissa, ja on ensimmäisenä tuonut orgaanisen täyteaineen osana vastuullisuustoimintaansa.

Vastuullisuutemme ulottuu tekonurmesi materiaaleista, hankinnasta ja asennuksesta uudelleen käyttämiseen ja kierrättämiseen. Esimerkiksi joustoalustaa voidaan käyttää uudemman kerran, kun kulunut nurmi täytyy vaihtaa uuteen.

Ylipainehallit koiraurheiluun Lappsetilta

Koiraurheiluhallit

Koiraurheiluhallimme mahdollistavat lajin harjoitteluolosuhteet ympäri vuoden. Lappsetin koiraurheiluun suunnitellut ylipainehallit voimme toteuttaa kaiken kokoisina ja kaiken muotoisina.

Hallit voidaan rakentaa joko pysyvinä tai kesäisin purettaviksi.

Koiraurheiluun tarkoitettujen halliratkaisujen rakenteen eristävyys on yli 50   % parempi kuin kilpailijoilla. Se säästää rahaa ja mahdollistaa korkeammat sisälämpötilat kuin markkinoilla olevat muut hallirakenteet.

Seuran tukijoiden ja sponsoreiden tunnukset saamme myös helposti halliin näkyviin.

Meiltä myös roskikset ja ympäristökalusteet

Meiltä saat myös koiraurheiluun liittyvät täydentävät tuotteet, kuten koiraroskis Ludvigin ja muut roskikset, kestävät pöydät, penkit sekä tuolit. Kaikki itsesi ja koirasi viihtyisyyteen harrastuksen parissa.

Ylläpitopalvelut

PlayCare –palvelustamme saat huolto-, ylläpito- ja puhdistuspalvelut koiraurheilukentällesi. PlayCare poistaa karvat tekonurmimatosta, pesee sen ainutlaatuisella pesukoneella, korjaa, huoltaa ja hoitaa lisätäyteaineet kentällesi.

Voit huoletta ulkoistaa koko kentän ylläpidon PlayCare –palvelullemme, jolloin hoidamme kohteen ylläpidon esimerkiksi viikoittain ja vastaamme siitä, että olosuhde on aika parhaassa mahdollisessa kunnossa. Myös roskikset ovat tyhjät ja kohde pysyy muutenkin siistinä.

Tutustu huolto- ja ylläpitopalveluihimme
Hankinta- ja projektituki

1. Hankesuunnittelu

Otamme mielellämme kokonaisvastuun hankkeesi viemisestä maaliin. Hankesuunnittelun vaiheessa käymme läpi tarpeesi ja luomme siihen sopivan ratkaisun. Sen jälkeen on maarakennus-, sähkö- ja muiden teknisten suunnitelmien vuoro. Meillä on kokemusta yhteistyöstä suurten ja pienten seurojen kanssa, esimerkiksi olemme toimittaneet tekonurmialustan Vihdin Ojakkalassa sijaitsevaan Koirakoulu Sudenpennun halliin.

2. Tuotteet

Nyt on aika valita laadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet: mikä tekonurmijärjestelmä, mikä energiaratkaisu halliin, minkä korkuinen aita, mikä roskakorimalli? Kokemuksemme pohjalta tiedämme, mikä toimii missäkin olosuhteissa. Takuut saat meiltä, suomalaiselta perheyritykseltä.

3. Rahoitus

Rahoitussuunnitelma varmistaa, että hankkeesi on kannattava käyttövaiheessakin. Teemme hankkeellesi investointi- ja käyttötalouslaskelmat, ja autamme laatimaan tukihakemukset. Seurasi voi hakea mm. liikuntapaikkarakentamisen valtionavustusta aluehallintovirasto AVI:lta tai EU:n alueellista Leader-tukea. On ilo kertoa, että jokainen tukea hakenut asiakkaamme on saanut sitä.

4. Tuotanto

Valmistamme ja hankimme ratkaisuusi tarvittavat tuotteet hyvissä ajoin ennen kuin asennus alkaa. Asioiden etenemistä on helppoa seurata, kun kaikki tulee samalta toimittajalta.

5. Projektinhallinta ja lupaprosessit

Hankkeesi etenee välitavoite kerrallaan. Suomalainen projektipäällikkömme pitää langat käsissään ja suunnittelee asioita kanssasi. Lupaprosessit pitää laittaa liikkeelle heti, jotta rakentaminen alkaa ajallaan. 

6. Pohja- ja ympäristörakentaminen

Projektisi on hyvissä käsissä, sillä olemme vieneet läpi miljoonan euron maatyöt sisältäviä kenttä- ja halliprojekteja. Kaivinkoneen ohjaimissa on yleensä paikallisen maanrakennuskumppanimme osaaja. Esimerkiksi vaativan tekonurmen päällimmäisen pinnan profilointityön teemme itse tai valtakunnallinen kumppani hoitaa sen. Tasaisuusvaatimuksemme 3 m:n oikolaudalla on hyvin tiukka: vaihtelun pitää jäädä alle 10 millimetrin.

7. Toimitus ja asennus

Oma PlayCare-asennustiimimme asentaa tekonurmesi tai ylipainehallisi 15 vuoden kokemuksen turvin. Asennamme noin 5 000 kohdetta ja teemme noin 500 kuntotarkastusta vuosittain.

8. Huolto ja ylläpito

Huolletulla nurmialustalla on hyvä ja turvallista harrastaa agilitya ja se tuottaa iloa pidempään verrattuna hoitamattomaan nurmeen. Sama pätee ylipainehalliin. Kun asiat toimivat, kaikki ovat iloisia ja käyttö sujuu. Oma PlayCare-huoltotiimimme voi hoitaa huollon ja ylläpidon viikkotasolla, vuosittain tai kouluttaa omat osaajasi. Voit valita erilaisista huoltopaketeista sinulle sopivimman vaihtoehdon. 5 000 tunnin huoltokokemuksella ratkomme tilanteen kuin tilanteen. 

9. Kierrätys ja jatkokäyttö

Meille on kunnia-asia antaa tekonurmellesi uusi elämä eli jatkokäyttää kenttää tai kierrättää se. Kierrättäminen on vielä harvinaista Suomessa toisin kuin Ruotsissa. Kentät eivät kuulu kaatopaikalle.

Oletko kiinnostunut huoltopalveluistamme?

PlayCaren asiakkuuspäällikkö Henri Nyholm vastaa mielellään kysymyksiisi huoltopalveluistamme.

Henri Nyholm
henri.nyholm@lappset.com

040 687 8069

Ojakkalan koiraurheiluhalli

Piia Sillanpää on toiminut koira-alalla yrittäjän 2008 alkaen. Vuonna 2013 hän vuokrasi vanhasta teollisuushallista 500 neliön tilan ja remontoi sen koiraharrastuskäyttöön sopivaksi.

Lue lisää

Oheisharjoittelun liikuntavälineet Lappsetilta

Koiraurheilua harrastavan on hyvä olla fyysisesti tikissä. Lappsetin kuntoiluvälineet tarjoavat oheisharjoitteluun erinomaiset puitteet. Tutustu kuntoiluvälineisiimme ja valitse sieltä sopivin kombo.Koiraharrastus voi olla koko perheen yhteinen harrastus, jolloin Lappsetin leikkipaikkavälineet tuovat perheen pienimmillekin mieluisan ympäristön viihtyä yhteisen tekemisen äärellä.

Valitse sopiva liikuntavälinekokonaisuus tästä.

Tilaa uutiskirje