Ylipainehallien huolto

EtusivuTuotteet ja palvelutHuoltopalvelutYlipainehallien huolto

Säännöllinen huolto luo kustannussäästöjä ja lisää ylipainehallin käyttöikää

PlayCaren Urheilukenttien elinkaaripalvelut johdattavat asiakkaan läpi koko urheilukentän elinkaaren. Palvelumme sisältää kentän asennuksen maatöineen, kentän vuosittaisen tai jatkuvan huollon, kentän tarkastukset sekä käytetyn kentän kierrätyksen. Tarjoamme Urheilukenttien elinkaaripalvelut kaikkien valmistajien tuotteille.

Huoltosopimuksella helppoutta hallinomistajalle

Huoltosopimus PlayCare –palvelumme kanssa helpottaa arkeasi huomattavasti. Huoltopalvelumme pitää huolen siitä, että ylipainehallisi toimii, on käyttökunnossa kesät talvet, ja pysyy siistinä. Hallin omistajana tai toiminnan pyörittäjänä voit nukkua yösi rauhassa, vaikka lumimyräkkä talvella yllättäisi!

PlayCare –palveluistamme voit valita ylipainehalliisi sopivan palvelukombon, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Voit solmia kanssamme vuosisopimuksen tai ostaa kertaluontoisen palvelun.
Ylipainehallien huoltoon kuuluu palvelukokonaisuudesta riippuen hallin pystytys tai purku, koneiston huolto ja säätö, lumen poisto, kankaan korjaukset, puhdistukset ja pesu, etävalvonta sekä kiinteistönhoitopalvelut. PlayCaren kautta saat myös materiaalit ja varaosat. Lisäksi voit valita hallin pinnoitteen huoltopalvelun erillisenä palveluna.

Jos hallin alusta on rikkoontunut, voit tilata PlayCare –palvelustamme alustan korjauksen tai uusintapinnoituksen.

Koiraurheilun alustoihin tarjoamme puhdistuspalvelua joko kuivapuhdistuksena tai märkäpesuna. Koirien karvat ja muut roskat poistuvat puhdistuksen myötä suit sait.

PlayCare –huoltopalvelu huolehtii tarvittaessa alustamateriaalin asianmukaisesta kierrätyksestä. PlayCare –huoltopalvelut ovat saatavilla ainoastaan Lappsetin myymiin ylipainehalleihin.

Tutustu PlayCare -huoltopalveluihin!

 

Haluatko saada lisätietoa huoltopalveluistamme?

PlayCaren asiakkakkuuspäällikkö Henri Nyholm neuvoo sinua jo usean vuoden kokemuksella huoltopalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Henri Nyholm
henri.nyholm@lappset.com
040 687 8069

Tilaa uutiskirje