Jalkapallokenttien huolto

EtusivuTuotteet ja palvelutHuoltopalvelutJalkapallokenttien huolto

Palvelemme sinua läpi urheilukukentän elinkaaren

PlayCaren Urheilukenttien elinkaaripalvelut johdattavat asiakkaan läpi koko urheilukentän elinkaaren. Palvelumme sisältää kentän asennuksen maatöineen, kentän vuosittaisen tai jatkuvan huollon, kentän tarkastukset sekä käytetyn kentän kierrätyksen. Tarjoamme Urheilukenttien elinkaaripalvelut kaikkien valmistajien tuotteille.

Tutustu urheilukenttien, kuten jalkapallokenttien, huoltopalveluihimme.

Pitkäikäisten ja ensiluokkaisten kenttien puolesta

Haluamme tarjota asiakkaillemme palveluita, joiden avulla heidän urheilukenttänsä ovat pitkäikäisiä  ja ensiluokkaisessa kunnossa läpi vuoden. Kysy lisää valmiista huoltosopimuksistamme tai voimme vaihtoehtoisesti räätälöidä sinulle kokonaan oman kokonaisuuden. 

Olemme Suomen ainoa alan toimija, joka huoltaa kenttiä itse viikoittain läpi vuoden. Moni tuntee talvihuoltokonseptimme, joka pitää kentän pelattavana lumisateellakin. PlayCare-tiimiltämme saat jatkuvan huollon tai vuosihuollot ja osaajiesi koulutuksen. 

Ota yhteyttä

Kierrätys osana elinkaarta

Huoltopalvelumme kierrättää käytetyt kentät ympäristövastuullisesti tekonurmen valmistajasta riippumatta. Jalkapallotekonurmi puhdistetaan, pilkotaan ja materiaalista valmistetaan uutta. Jos kenttäsi täyteaineena on ollut Lappset PuurouheTM -täyteaine, se voidaan käyttää kuorikatteena tai mullan parantamiseen. Jos kenttääsi on kuulunut suljetun solukon joustoalusta, sitä voidaan käyttää yhdessä tai kahdessa uudessa kentässä.

Haluatko saada lisätietoa huoltopalveluistamme?

PlayCaren asiakkuuspäällikkö Henri Nyholm neuvoo sinua mielellään urheilukenttien huoltoon liittyvissä asioissa.

Henri Nyholm
henri.nyholm@lappset.com
040 687 8069

Tutustu huoltokohteisiimme
20130224_Aaba_Lehtikuusentie_33_logomuokattu.jpg
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää
lepa_banner.jpg
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää
_HOV2972.jpg
HJK-ylipainehalli

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK, on hankkinut Lappsetilta kaksi laadukasta ylipainehallia kilpailutusten tuloksena. Toinen niistä, Töölön Kupla, on Suomen modernein ja energiatehokkain alallaan. Antti-Jussi Väinölä kehuu myös helppoa etäohjausta.

Lue lisää