Urheilualueen huolto

EtusivuTuotteet ja palvelutHuoltopalvelut

Palvelemme sinua koko liikunta- ja urheilualueen elinkaaren ajan

PlayCaren Urheilukenttien elinkaaripalvelut johdattavat asiakkaan läpi koko urheilukentän elinkaaren. Palvelumme sisältää kentän asennuksen maatöineen, kentän vuosittaisen tai jatkuvan huollon, kentän tarkastukset sekä käytetyn kentän kierrätyksen. Tarjoamme urheilukenttien elinkaaripalvelut kaikkien valmistajien tuotteille.

PlayCare -palveluista saat elinkaaripalvelut kaikille tarjoamillemme urheilukentille, jalkapallosta koiraurheiluun, tenniksestä pesikseen ja padeliin. Tutustu tarkemmin jalkapallokenttien ja ylipainehallien huolto-, puhdistus- ja ylläpitopalveluihin alla olevien linkkien kautta. Samat palvelut ovat siis tarjolla myös muille liikunta- ja urheilukentille.

">

Luotettava kumppani

PlayCare-palvelut kattavat myymiemme tuotteiden lisäksi kaikkien valmistajien tuotteiden asennus-, tarkastus-, huolto- ja kunnostuspalvelut jatkaen tuotteiden elinkaarta ja käyttöikää.

Liikuntapuistot , liikunta-alueet ja niissä olevat välineet on hyvä pitää huollettuina, jotta alue säilyy turvallisena käyttää. PlayCare Huoltopalvelu huolehtii puolestasi myös liikunta-alueiden kunnosta.
Lue lisää PlayCaresta

Tutustu kohteisiin joita olemme huoltaneet
Tennis_Lappset_HLK_006.jpg
Meilahden liikuntahalli

Meilahden liikuntakeskus tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen urheiluun. Kolme tenniskenttää, viisi sulkapallokenttää sekä lentopalloon, käsipalloon ja futsaliin soveltuvat pallokentät pitävät huolen, että jokainen käyttäjä löytää itselleen sopivan urheilumuodon.

Lue lisää