Padel-kenttä Paraisilla nousi heti pelaajien suosioon

EtusivuReferenssitPadelia Paraisilla
Perustiedot
 • Sijainti
  Parainen
 • Toteutus
  2019
 • Asiakas
  ParPadel Oy
 • Toimenpiteet
  Padel-kentän toimitus ja asennus

Padel on matalan kynnyksen sosiaalinen pallopeli

Padelkentät kasvattavat suosiotaan Suomessa. Paraisten padelkenttä on aktivoinut jo yli 800 pelaajaa ensimmäisen puolentoista kuukauden aikana.

Padel on vauhdikas, mutta matalan kynnyksen sosiaalinen pallopeli, jossa yhdistyvät tenniksen ja squashin elementit. 

Padelkenttä Paraisilla syntyi muutamien innokkaiden padelpelaajan, Paraisten kaupungin ja Archipelagia Golf Oy:n yhteistyöllä. Vaikka Padel on verrattain uusi laji Suomessa, niin se on kasvattanut suosiotaan Paraisilla nopeasti. Ensimmäisen puolentoista kuukauden aikana padelkentällä on pelannut yli 800 ihmistä.

Lue lisää ParPadel Oy:stä ja padelkenttätoiminnasta.

 

Saimme mielestämme Lappsetilta kokonaisuutta ja meidän tarpeita ajatellen parhaan tarjouksen. Valinta kumppanista oli itse asiassa loppujen lopuksi aika selkeä ja helppo.

Kokonaisuudessan padelkenttäprojekti onnistui mielestämme erittäin hyvin, ja kenttä vastaa sitä mielikuvaa mitä meillä oli siitä, kun ryhdyttiin tähän hankkeeseen.

Lappsetin kanssa yhteistyö sujui hyvinkin mutkattomasti ja sujuvasti, aikataulut pitivät ja tuote on hyvin laadukas. Tämä kaikki vielä tiukasta aikataulusta huolimatta.

Mikael Enberg, Vapaa-aikasihteeri Paraisten kaupunki
Selaa muita kohteita
20130224_Aaba_Lehtikuusentie_33_logomuokattu.jpg
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää
lepa_banner.jpg
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää
_HOV2972.jpg
HJK-ylipainehalli

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK, on hankkinut Lappsetilta kaksi laadukasta ylipainehallia kilpailutusten tuloksena. Toinen niistä, Töölön Kupla, on Suomen modernein ja energiatehokkain alallaan. Antti-Jussi Väinölä kehuu myös helppoa etäohjausta.

Lue lisää
Ilomäellä_pelataan - Copy.jpg
LPS, kasvua rinta rinnan

Laajasalon Palloseura, LPS, on hankkinut Lappsetilta jo kaksi kenttää, koulukentän ja täysikokoisen jalkapallotekonurmen, ja huolto pelaa. Mia Stierncreutz on tyytyväinen paitsi niihin, myös asiantuntevaan apuun talouslaskelmissa ja suunnittelussa. Yhdessä on hyvä kasvaa.

Lue lisää