EtusivuReferenssitMustikkamaan puurouhetekonurmi

Puurouhetäytteinen jalkapallotekonurmi on tehty pohjoisiin olosuhteisiin

Kun Helsingin kaupunki ryhtyi suunnittelemaan jalkapallotekonurmea Mustikkamaan saarella sijaitsevaan liikuntapuistoon, tavoitteena oli mahdollisimman ympäristöystävällinen ratkaisu tinkimättä pelituntumasta. Kaupunki päättikin hankkia Lappset Puurouhe™ -täytteisen jalkapallotekonurmen katujalkapallokentälleen Lappsetilta kesällä 2020.

Tiimiesimies Jarkko Rantanen Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialalta on tyytyväinen tehtyyn hankintaan, sillä erittäin lumisen talven jälkeen puurouhetäytteinen kenttä on hyvässä kunnossa ja rouhe paikoillaan.

”Puurouhetäytteinen kenttämme on talvehtinut hyvin, sillä täyteaine on pysynyt rouhemaisena. Pelaajat ovat sanoneet, että kenttä on edelleen hyvä”, Rantanen korostaa.

Lappset Puurouheella on kymmenen vuoden takuu, ja sen sopivuus pohjoisiin ulko-olosuhteisiin on tutkittu ja testattu. Rantanen tutustui näihin todisteisiin perusteellisesti ennen hankintaa.

”10 vuoden takuu perinteikkäältä alan toimijalta vakuutti meidät”, Rantanen kertoo.

Helsingin kaupunki on asettanut itselleen tiukan hiilineutraaliustavoitteen vuoteen 2035 mennessä, ja se painottaa entistä enemmän kestävän kehityksen mukaisia kriteerejä hankinnoissaan.

”On tärkeää, että me kaupunkina kokeilemme uusia ratkaisuja, kuten puurouhetta. Kenttämme on osoittanut sen, että puurouhe on käyttökelpoinen muoviton materiaali ulos asennettaviin jalkapallotekonurmiin”, Rantanen sanoo.

Lappset Puurouhe
Lappset Puurouhe™ kestää kentän jäädytyksen talvella.

Perustiedot
  • Sijainti
    Helsinki
  • Hankkeet
    Katujalkapallokenttä jalkapallotekonurmella
Tilaa uutiskirje