EtusivuReferenssitHJK-ylipainehalli

HJK: Suomen modernein ja energiatehokkain ylipainehalli

Helsingin Jalkapalloklubi HJK on hankkinut Lappsetilta kaksi laadukasta ylipainehallia kilpailutusten tuloksena. Toinen niistä, Töölön Kupla, on Suomen modernein ja energiatehokkain alallaan. Antti-Jussi Väinölä kehuu myös helppoa etäohjausta.

Sieltä stadionin takaa se pilkistää Urheilukadulle, ylipainehalli Töölön Kupla, PK7. Töölön Kupla muodostaa komean kokonaisuuden Museoviraston suojelemien rakennusten Olympiastadionin ja Helsingin jäähallin kanssa. 
 
-Jälleen kerran lappsettilaiset auttoivat viranomaisyhteistyössä ja myötävaikuttivat Töölön Kuplan poikkeusluvan saamiseen historiallisesti tärkeälle alueelle, HJK:n olosuhdepäällikkö Antti-Jussi Väinölä myhäilee. Takana oli parin vuoden mittainen yhteinen ponnistus.
 
Arkkitehtuuristaan tunnetussa Töölön Kuplassa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Muodon ansiosta lumi valuu alas katolta ja kulkeutuu toiselle pitkälle sivulle sijoitetun poistumistien sivuille. Näin hätäpoistumistiet pysyvät esteettöminä.

Lämmityksen säätäminen käy kätevästi kännykällä
 
Sekä kustannusten että hiilijalanjäljen minimoiminen ovat HJK:lle tärkeitä arvoja. Lappsetin toimittama Töölön Kupla onkin Suomen modernein ja energiatehokkain halli. Sen lämpösillaton kaksikerrasrakenne tuo parempaa eristystä lämmitettäessä ja jäähdytettäessä. 
 
-On suuri etu, että pystymme ohjaamaan lämmitystekniikkaa ja säätelemään energiakustannuksia etänä omassa kännykässä olevalla ohjausyksiköllä, Väinölä kehuu Lappsetin ratkaisua. Sillä voidaan valvoa myös kattoja ja sisätiloja. Muutamia kertoja on käynyt niin, että hallin hätäpoistumisovi on avattu ilkivaltaisesti ja paine on häiriintynyt. Silloin on toimittava nopeasti.

Väinölä on HJK:n ja Lappsetin yhteistyöhön hyvin tyytyväinen. “Vuosien saatossa olen huomannut, että lappsetilaiset ovat hyvin innovatiivisia ja katsovat asioita aina pidemmällä tähtäimellä”, Väinölä päättää. 
Lue myös toinen tarina HJK:n ja Lappsetin jalkapallotekonurmiyhteistyöstä
Perustiedot
  • Sijainti
    Helsinki
  • Hankkeet
    Jalkapallotekonurmet: Ilomäentie, Lehtikuusentie, Pajamäki, Sahara Ylipainehallit: Töölön Kupla (PK7) ja Pajamäki
  • Palvelu
    Osallistuminen HJK:n liikuntapaikkahoitajien kouluttamiseen käytännön huoltoasioissa
Selaa muita kohteita
lepa_banner.jpg
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää
20130224_Aaba_Lehtikuusentie_33_logomuokattu.jpg
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää