Tennis

EtusivuLajiratkaisutTennis

Huipputason lajiratkaisut kuuluvat kaikille

Tennis on vauhdikas urheilulaji, joka vaatii pelaajaltaan älyä, nopeutta, ketteryyttä ja kovaa fyysistä valmiutta. Suomessa on tällä hetkellä yli 100 000 kaiken ikäistä ja kaiken tasoista tenniksen harrastajaa. Mielestämme kaikki pelaajat ansaitsevat huippuolosuhteet, joten tarjoamme vain parhaita ja laadukkaimpia tuoteratkaisuja. Tarkoin valitut ja käyttäjälähtöisesti suunnittelut tuotteemme tukevat kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien kehittymistä ja pyrkivät ehkäisemään loukkaantumisia ja rasituksia.
 
Onnistuneen suorituksen takana on monipuolinen ja pitkäjännitteinen oheisharjoittelu, minkä vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös liikuntavälineet, jotka auttavat pelaajia kehittymään. 

Tuotteemme ovat käytössä aina harrastekentiltä Grand Slam- turnauksiin ja ovat Kansainvälisen Tennisliiton (ITF) hyväksymiä. Kenttien asennuksissa ja huolloissa emme tee koskaan kompromisseja, vaan asennamme ja huollamme kentät niiden vaatimalla tavalla.

Teemme kaikkemme, että juuri sinä olisit tyytyväinen. 

Tutustu tennispinnoitteisiimme
TENNISPINNOITTEET

Kova Plexicushion -pinnoite maailman suurimmalta valmistajalta

Plexicushion akryryylipinnoite soveltuu sisä- tai ulkokäyttöön harrastekäytöstä aina Australian Openiin.  Pinnoitetta on saatavilla useissa värivaihtoehdoissa.  
Noudatamme asennuksissa tarkoin valmistajan antamia ohjeita, emmekä tee kompromisseja. Asennustapa voi joissakin tapauksissa olla hitaampi, mutta lopputulos on peliominaisuuksiltaan parempi ja kestävämpi.

Softex® - vahva pohjarakenne takaa pitkäikäisen tuotteen, joka kestää pohjoisen vaativatkin olosuhteet

 Softex® tennistekonurmi on kovaa pinnoitetta edullisempi ja helppoasenteisempi vaihtoehto. Se on ITF-luokiteltu, kestävä ja turvallinen. Tuote kestää toistuvankin jäädyttämisen ja karut pohjoisen olosuhteet. 
Tekonurmi täyttää REACH-asetuksen vaatimukset, mikä varmistaa sen, että siinä ei käytetä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. 

Softex® tekonurmen tarkat tuotetiedot löydät täältä
Lisätietoa

Ylipainehallit tarjoavat harjoittelumahdollisuuksia ympäri vuoden

Lappset ylipainehallit mahdollistivat joko yhden tai useamman tenniskentän kattamisen ympäri vuoden tai kausikohtaisesti. Ylipainehallimme ovat markkinoiden energiatehokkaimpia. Viimeisimmät teknologiset ratkaisut mahdollistavat yli 50% pienemmät energiakustannukset kuin kilpailijoilla. 
Hallin ulkonäkö voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeen mukaan. 
tutustu ylipainehalleihin

Kalusteet ja osana ympäristön viihtyvyyttä

Osana Lappset-konsernia, haluamme tarjota asiakkaillemme myös laadukkaat puistokalusteet. Valikoimastamme löydät kalusteet kaikkiin ympäristöihin. Yhteisistä liikunta- ja ulkoilualueista tulee viihtyisimpiä, kun niissä on penkkejä istumista varten ja roskakoreja, jotta maahan ei päätyisi mitään sinne kuulumatonta. Eikä pidä unohtaa pyörätelineitä, jotka innostavat arkiliikuntaan!
Katso lisää kalusteita tuotehaussamme

Liikuntavälineillä tehoa harjoitteluun

Oheisharjoittelulla on tärkeä rooli pelaajan kokonaiskunnon kannalta. Liikuntavälineemme tukevat oheisharjoittelua ja auttavat kehittämään lajissa vaadittavia ominaisuuksia, kuten lihasvoimaa ja ketteryyttä. Liikuntavälinevalikoimamme tarjoavat turvalliset, kestävät ja muotoilultaan modernit treeniolosuhteet, jotka voidaan toteuttaa joko sisä-tai ulkotiloissa. 
 
Tutustu liikuntavälineisiimme

HUOLTOPALVELUT

Huoltopalvelut turvallisen ja laadukkaan pelaamisen tukena

Tennis liikuttaa monenikäisiä- ja tasoisia pelaajia. Alusta on jatkuvalla kulutuksella ja joissain tapauksissa myös sään armoilla. Huoltopalvelumme  takaavat, että alusta on aina turvallinen käyttäjilleen ja tuo myös pitkällä aikavälillä kustannusäästöjä, onhan esimerkiksi säännöllisesti puhdistetun alustan käyttöikä jopa 10 vuotta puhdistamaton pidempi. Tarjoamme alustan puhdistuspalvelut joko märkä- tai kuivapesuna. Korjaamme alustan kolhuista ja repeämistä, tarvittaessa teemme myös uusintapinnoituksia. 

Osana kokonaisvaltaista huoltoa, tarjoamme asiakkaillemme myös huoltosopimuksia. Huoltosopimukset ovat saatavilla kolmella eri tasolla, tai vaihtoehtoisesti voimme räätälöidä täysin oman kokonaisuuden. Huoltosopimus mahdollistaa koko kohteen huoltotoimenpiteiden ulkoistamisen, jolloin PlayCare huolehtii, että kenttä ympäristöineen ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. 

Alustan puhdistus

Puhdistuspalveumme sisältää kaikenlaisen lian poiston alustasta. Valitattavissa ovat joko kuiva- tai märkäpesu. Kuivapesu suoritetaan harjoilla ja puhdistuskoneella. Märkäpesussa hyödynnämme alustojen puhdistukseen erityisesti suunniteltua konetta.  Tekonurmen märkäpuhdistus syväpesee ja poistaa alustaan kuulumattomat roskat ja muut likaisuudet. Puhdistus voidaan suorittaa myös sadesäällä.
Lue lisää alustanpuhdistuksen eduista

Alustan korjaus

Tenniksessä alustan tulee kestää kovaakin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Huolettu ja ehjä alusta on  turvallinen käyttäjilleen,  kun kuopat tai repeämät eivät pääse aiheuttamaan vaaratilanteita pelaajille. Palvelu sisältää alustan korjaamisen esimerkiksi kolojen tai repeämien osalta ja/tai mahdollisen uusintapinnoituksen. 

Kierrätys

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintatapojamme sekä elinkaaripalveluitamme. Alustan tullessa sen elinkaaren loppuun kierrätämme sen vastuullisesti puolestasi. valmistajasta riippumatta.

Tiesithän, että meiltä saat myös kalusteet pelikentille?
Tilaa uutiskirje