Koiraurheilu - Agility

Lappsetin ainutlaatuinen panostus koiraurheiluun mullistaa sen, miten alustat palvelevat lajia ja ovat turvallisia käyttäjille sekä ympäristölle. Meiltä saat myös puhdistuspalvelun, huollot ja kierrätyksen vanhalle kentällesi. Koirakon hyvinvointi harjoituksissa ja kisoissa on meille kaiken A & O.
EtusivuLajiratkaisutKoiraurheilu

Ympäristöystävällisiä ja turvallisia ratkaisuja - lajin iloa unohtamatta!

Koiraurheilun asiantuntijat ovat olleet mukana valitsemassa tuoteratkaisujamme, minkä vuoksi voimme tarjota koiraurheiluun parhaiten sopivat kokonaisuudet. Agility Softex -tekonurmi sopii vahvan pohjarakenteensa ja nukkalankansa ansiosta sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se on kehitetty nimenomaan koiraurheiluun. Se kestää erinomaisesti kovaa kulutusta. Alusta täyttää eurooppalaisen REACH-asetuksen vaatimukset. Agility Softex -tekonurmen valmistuksessa ei käytetä terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita.

Täyteaineena käytettävä Lappset PuurouheTM on ympäristöystävällinen, orgaaninen, lisäaineeton ja pölyämätön täyte tekonurmelle. Se ei aiheuta haittoja vaikka kulkeutuisi koiran elimistöön tai tassujen/kenkien mukana ympäristöön. Puurouhe ei myöskään roisku samalla tavalla kuin kumirouhe, joten se ei kulkeudu agilityssä käytettäviin putkiin. Olemmekin ensimmäinen toimittaja Pohjoismaissa, joka hyödyntää puupohjaista rouhetta tekonurmien täyteaineena!

Puikkaa pukkaa agilityradalla.
Valoa tunnelin päässä!
Nyt ei olla kallepalandereita vaikka pujotellaankin!
Agilityn pituushyppy.
Putkesta ulos! Lappset PuurouheTM ei muuten kulkeudu tassuissani putkeen!
Agility on vauhdikas laji.
Koiraurheilu on ihanaa, mutta joskus täytyy levätä hetken.
Agility on kivaa, mutta ah! niin haastavaa!
Ihanaa vaan levätä parhaan ystävän kanssa agilitykisoissa.
Agility sopii kyllä kaikenrotuisille ja kaikenkarvaisille koirille. Myös minulle.
HUOLTOPALVELUT

Huoltopalvelut osana alustan elinkaarta

Koiraurheilussa - kuten vikkeläliikkeisessä agilityssä - kentän turvallisuus on jokaisen koiranomistajan ja -ohjaajan ykkösasia. Turvallisuus on monien osatekijöiden summa. Alustan tulee olla tarpeeksi pitävä, etteivät koiran tassut ja ohjaajan jalat luista alustalla. Tekonurmen nukan tulee olla sellainen, ettei se raavi haavoja tassuihin tai revi koiran kynsiä. Samalla alustan tulee olla sopivan joustava, jotta koirakko onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla nopeatempoisissa liikkeissään. Alustan tulee sopia niin pienen chihuahuan kuin suuren tanskandoggin tassuille ja liikeradoille.

Meiltä saat agilityalustojen huoltopalvelut alustan puhdistuksesta korjaukseen ja kierrättämiseen. Säännöllinen huolto säästää paitsi kustannuksia myös koiran tassuja. Säännöllisesti puhdistetun alustan elinkaari on jopa kymmenen vuotta pitempi kuin puhdistamattoman. PlayCare -palvelumme huolehtivat sopimuksen mukaisista puhdistuksista, huolloista ja korjauksista sekä kierrätyksestä.

Lue lisää huoltopalveluistamme

">

Puhdistuspalvelut

Puhdistuspalveumme sisältää karvanpoiston ja muuan lian poiston alustasta. Valitattavissa ovat joko kuiva- tai märkäpesu. Kuivapesu suoritetaan harjoilla ja puhdistuskoneella. Märkäpesussa hyödynnämme alustojen puhdistukseen erityisesti suunniteltua puhdistuskonetta.  Tekonurmen märkäpuhdistus syväpesee ja poistaa alustaan kuulumattomat roskat sekä muut likaisuudet. Puhdistus voidaan suorittaa myös sadesäällä.
Lue lisää tekonurmen puhdistuksesta

Alustan korjaus

Koiraurheilu on vauhdikasta menoa, ja alustan tulee kestää kovaa kulutusta. Huolettu ja ehjä alusta on  turvallinen käyttäjilleen,  kun kuopat tai repeämät eivät pääse aiheuttamaan vaaratilanteita koiralle tai ohjaajalle. Palvelu sisältää alustan korjaamisen esimerkiksi kolojen tai repeämien osalta ja/tai mahdollisen uusintapinnoituksen. 

Varusteiden huolto

Harrastaminen ja kilpailu on mukavampaa, kun varusteet ja ympäristö ovat kunnossa. Lisäpalveluna tarjoamme asiakkaillemme myös varusteiden ja kenttää ympäröivän alueen huoltoa sekä korjausta. 

Kierrätys

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintatapaamme ja elinkaaripalveluitamme. Alustan tullessa elinkaarensa loppuun, kierrätämme sen vastuullisesti puolestasi, valmistajasta riippumatta.

Haluatko saada lisätietoa huoltopalveluistamme?

PlayCaren asiakkuuspäällikkö Henri Nyholm neuvoo sinua mielellään agility-alustojen huoltoon liittyvissä asioissa.

Henri Nyholm
henri.nyholm@lappset.com

040 687 8069

Tilaa uutiskirje