Suunnittelutyösi tukena

Sinä luot, ja me tuemme sinua suunnittelutyössäsi. Saat lajien ja liikkumisen näkökulmaa, joka auttaa loihtimaan käyttäjien rakastamia ratkaisuja.
EtusivuLajiratkaisutJalkapalloSuunnittelijalle

Tukea parhaiden liikuntaelämysten muotoiluun

Auraussuunnat, porttien sijainnit, fitness-laitteet? Älä huoli, me autamme sinua suunnittelemaan loistavan kentän, hallin tai liikuntaympäristön. Ympäristön, jonka jokainen yksityiskohta on mietitty ja joka palvelee jokapäiväistä käyttöä ja huoltoa. Kysy meiltä - löydämme vastaukset tiimistämme niin harraste- kuin kilpatason ratkaisuihin!

1. Pyydä tuotetietoa

Saat meiltä tuotetietoa eri jalkapallonurmijärjestelmistä ja halleista suunnittelutyösi avuksi. Esimerkiksi kun puhumme kentän luonnollisimmasta täyteaineesta, se on Lappset PuurouheTM. Puurouhe on valmistettu männystä mekaanisessa prosessissa ilman kemikaaleja.

 

2. Kysy rohkeasti suunnitteluperiaatteista

Jalkapallotekonurmen suunnittelu voi olla asia, joka tupsahtaa ensimmäisen kerran elämässä pöydällesi. Kysy rohkeasti meiltä mitä vain, me kerromme suunnitteluperiaatteista mielellämme.  Saat lajin, liikkumisen ja huollon näkökulmaa työsi avuksi. Meillä on 5 000 tunnin kokemus kenttien huollosta.

Jalkapallotekonurmen suunnittelussa on hyvä huomioida esimerkiksi palloverkkojen sijainti, erilliset lämmittelyalueet ja lumenaurausalueet. Kentästä tulee myös monipuolisempi liikuntakeidas, kun sinne lisätään muita liikuntavälineitä. Pelillistäminen on uusinta uutta, mikä vetoaa nykyajan lapsiin. Esimerkiksi interaktiivisella, puhuvalla palloseinällä voi tehdä monenlaisia harjoituksia ja pelata pelejä omaehtoisesti.
Tutustu valmiisiin kohteisiin
Mustikkamaan puurouhetekonurmi

Helsingin kaupungin ympäristöystävällinen puurouhetäytteinen jalkapallotekonurmi.

Lue lisää
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää
HJK-ylipainehalli

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK, on hankkinut Lappsetilta kaksi laadukasta ylipainehallia kilpailutusten tuloksena. Toinen niistä, Töölön Kupla, on Suomen modernein ja energiatehokkain alallaan. Antti-Jussi Väinölä kehuu myös helppoa etäohjausta.

Lue lisää
LPS, kasvua rinta rinnan

Laajasalon Palloseura, LPS, on hankkinut Lappsetilta jo kaksi kenttää, koulukentän ja täysikokoisen jalkapallotekonurmen, ja huolto pelaa. Mia Stierncreutz on tyytyväinen paitsi niihin, myös asiantuntevaan apuun talouslaskelmissa ja suunnittelussa. Yhdessä on hyvä kasvaa.

Lue lisää
Kolme syytä kumppanuuteen

1. Innovatiivinen tuotevalikoima

Pääset luomaan kiehtovia ratkaisuja kiehtovan tuotevalikoiman avulla.
 


 

2. Osaava kumppani

Kysy meiltä - löydämme vastaukset tiimistämme niin harraste- kuin kilpatason ratkaisuihin. Meillä on töissä monia inhouse-suunnittelijoita, joiden kanssa puhut samaa kieltä. Tunnemme myös lajien vaatimukset henkilökohtaisesti - joukossamme on mokkapaloja leipovia vanhempia,  joukkueenjohtajia ja ex-Veikkausliigapelaajia.

3. Oikeat tiedostomuodot

Saat meiltä tarvitsemasi tiedostomuodot ja tuotetiedot, ja voit käyttää aikasi suunnitteluun.

Suunnitteletko uutta liikunta- tai urheilukohdetta?

Asiantuntijamme myyntipäällikkö Pasi Riikonen auttaa sinut alkuun ja antaa konkreettisia suunnitteluapua, neuvoja ja oikeita kontakteja.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221