Seurasi tuki

Jalkapallotekonurmen tai ylipainehallin hankinta on todella iso asia seurallesi. Jotta innostus ei vaihdu huoleen, tuemme sinua ja seuraasi hankkeen alusta loppuun.
EtusivuLajiratkaisutJalkapalloSeurat

Tukenasi hankkeen elinkaaren loppuun

Saat meiltä monenlaista apua. Kysymme viisaita kysymyksiä ja kartoitamme tarpeesi ja tilanteesi. Teemme investointi- ja käyttötalouslaskelmat. Autamme tekemään tukihakemukset ja paljon muuta - 10 vuoden kokemuksella seurayhteistyöstä.

Hoidamme hankkeesi pieteetillä maaliin ja autamme sinua kierrätyksen kanssa elinkaaren lopussa. Kokonaisratkaisu tuo sinulle säästöjä ja säästää hermojasi.

Näin tuemme seuraasi jalkapallotekonurmi- tai hallihankkeessa

1. Työstetään yhdessä olosuhdestrategia
Olosuhdesuunnitelma varmistaa hyvät peliolosuhteet seurasi jäsenille useamman vuoden säteellä. Pohditaan yhdessä, miten toiminta, jäsenmäärä ja ikäjakauma muuttuvat ja mitä se edellyttää olosuhteilta.

2. Hanki tontti
Jalkapallonurmi- tai ylipainehallihanketta ei ole ennen kuin seurallasi on tiedossa tontti. Kannattaa seurata oman kunnan kaavoitusta tai kysyä tilannetta meiltä. Tontin valintaan liittyvä olennainen kysymys on, onko tontille helppoa vai vaikeaa tehdä pohja- ja ympäristörakentamistöitä.  

3. Pyydä laskelmia
Saat meiltä hankkeesi investointi- ja käyttötalouslaskelmat, joiden avulla kustannukset pysyvät aisoissa. Huomioimme laskelmissa mm. tuet, lainat, vuokratulot ja elinkaarikustannukset.

4. Pyydä apua tukihakemusten tekemiseen
Autamme sinua tekemään tukihakemukset niin, että hankkeesi saa rahallista tukea. Kaikki avustamamme hakemukset ovat menneet läpi. Hankkeesta riippuen seurasi voi hakea liikuntapaikkarakentamisen valtionavustusta aluehallintovirasto AVI:lta (25-30 % budjetista) tai EU:n alueellista Leader-tukea (parhaimmillaan 60 % budjetista). Lisäksi kaupungeilla voi olla omia tukimuotoja, kuten Helsingin kaupungin Liikuntapaikkarahasto. Se voi myöntää hankkeelle 40 % lainaa.

Seurallesi sopiva ratkaisu - tutustu vaihtoehtoihin!
Kokonaisratkaisu - vaivattomuutta ja säästöjä

1. Hankesuunnittelu

Otamme mielellämme kokonaisvastuun hankkeesi viemisestä maaliin. Hankesuunnittelun vaiheessa käymme läpi tarpeesi ja luomme siihen sopivan ratkaisun. Sen jälkeen on maarakennus-, sähkö- ja muiden teknisten suunnitelmien vuoro. Meillä on kokemusta yhteistyöstä suurten ja pienten seurojen kanssa, esimerkiksi olemme suunnitelleet ja toteuttaneet HJK:lle neljä jalkapallonurmea ja kaksi ylipainehallia nurmineen.

2. Tuotteet

Nyt on aika valita laadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet: mikä tekonurmijärjestelmä, mikä energiaratkaisu halliin, minkä korkuinen aita, mikä roskakorimalli? Kokemuksemme pohjalta tiedämme, mikä toimii missäkin olosuhteissa. Takuut saat meiltä, suomalaiselta perheyritykseltä.

3. Rahoitus

Rahoitussuunnitelma varmistaa, että hankkeesi on kannattava käyttövaiheessakin. Teemme hankkeellesi investointi- ja käyttötalouslaskelmat, ja autamme laatimaan tukihakemukset. Seurasi voi hakea mm. liikuntapaikkarakentamisen valtionavustusta aluehallintovirasto AVI:lta tai EU:n alueellista Leader-tukea. On ilo kertoa, että jokainen tukea hakenut asiakkaamme on saanut sitä.


4. Tuotanto

Valmistamme ja hankimme ratkaisuusi tarvittavat tuotteet hyvissä ajoin ennen kuin asennus alkaa. Asioiden etenemistä on helppoa seurata, kun kaikki tulee samalta toimittajalta.

5. Projektinhallinta ja lupaprosessit

Hankkeesi etenee välitavoite kerrallaan. Suomalainen projektipäällikkömme pitää langat käsissään ja suunnittelee asioita kanssasi. Lupaprosessit pitää laittaa liikkeelle heti, jotta rakentaminen alkaa ajallaan.

6. Pohja- ja ympäristörakentaminen

Projektisi on hyvissä käsissä, sillä olemme vieneet läpi miljoonan euron maatyöt sisältäviä kenttä- ja halliprojekteja. Kaivinkoneen ohjaimissa on yleensä paikallisen maanrakennuskumppanimme osaaja. Esimerkiksi vaativan jalkapallotekonurmen päällimmäisen pinnan profilointityön teemme itse tai valtakunnallinen kumppani hoitaa sen. Tasaisuusvaatimuksemme 3 metrin oikolaudalla on hyvin tiukka: vaihtelun pitää jäädä alle 10 millimetrin.

7. Toimitus ja asennus

Oma PlayCare-asennustiimimme asentaa jalkapallotekonurmesi tai ylipainehallisi 15 vuoden kokemuksen turvin. Asennamme 5 000 kohdetta ja teemme 500 tarkastusta vuosittain. Asennuksen jälkeen ulkopuolinen, riippumaton asiantuntija testaa kenttäsi laatustandardien mukaisesti. Tämä varmistaa asennetun kenttäsi laadun ja nostaa sen arvostusta.

8. Huolto ja ylläpito

Huolletulla jalkapallotekonurmella on hyvä pelata ja se tuottaa peli-iloa pidempään verrattuna hoitamattomaan nurmeen. Sama pätee ylipainehalliin. Kun asiat toimivat, kaikki ovat iloisia ja käyttö sujuu. Oma PlayCare-huoltotiimimme voi hoitaa huollon ja ylläpidon viikkotasolla, vuosittain tai kouluttaa omat osaajasi. Voit valita erilaisista huoltopaketeista sinulle sopivimman vaihtoehdon. 5 000 tunnin huoltokokemuksella ratkomme tilanteen kuin tilanteen. 

Huoltopalvelut

9. Kierrätys ja jatkokäyttö

Meille on kunnia-asia antaa jalkapallotekonurmellesi uusi elämä eli jatkokäyttää kenttää tai kierrättää se. Kierrättäminen on vielä harvinaista Suomessa toisin kuin Ruotsissa. Kentät eivät kuulu kaatopaikalle.
Tutustu valmiisiin kohteisiin
Mustikkamaan puurouhetekonurmi

Helsingin kaupungin ympäristöystävällinen puurouhetäytteinen jalkapallotekonurmi.

Lue lisää
3 syytä pelata kanssamme samassa joukkueessa

1. Neuvoja & huolenpitoa

Haluamme, että seurasi hanke onnistuu ja annamme sinulle reilusti aikaa. Saat konkreettisia neuvoja ja tukea pitkin matkaa. 

2. Pysymme rinnallasi

Olemme suomalainen, vakavarainen perheyritys, joka on olemassa vielä silloinkin, kun hankkeesi elinkaari päättyy. 

3. Innovatiivinen ja laadukas

Eteenpäin on menty ja mennään kaiken aikaa. Nykyiset ratkaisumme ovat erinomaisia, mutta kehitystäkin tarvitaan, sillä asiakkaidemme tarpeet ja toiveet muuttuvat. Toimitamme kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja. Eikö olekin hienoa, että 10 vuotta sitten toimittamillamme kentillä pelataan yhä? 
Lue lisää interaktiivisista liikuntavälineistä

Olosuhdehanke kiikarissa?

Asiantuntijamme myyntipäällikkö Pasi Riikonen auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ja antaa konkreettista suunnittelu- ja hankinta-apua.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221

Varaa aika asiantuntijan kanssa