Rakennusliikkeesi kumppani

Saat meiltä monipuolisia vinkkejä ja ehdotuksia suunnitelmasi toteuttamiseksi. Kustannukset voi saada alas ilman, että laatu kärsii.
EtusivuLajiratkaisutJalkapalloRakennusliike

Asiakaslähtöistä yhteistyötä

Yhteistyö kanssamme on suoraviivaista, kannattavaa ja luotettavaa niin kuin suomalaisen perheyrityksen kanssa voi olla. Palvelu tulee luoksesi, sillä aluemyyntipäällikkömme toimivat kaikkialla Suomessa. Miten voimme auttaa?

Neuvoja jalkapallotekonurmen ja hallin hankintaan

1. Puhu kanssamme eri vaihtoehdoista ja euroista
Saat meiltä vinkkejä ja erilaisia ehdotuksia suunnitelmasi toteuttamiseksi kustannustehokkaasti ilman, että laatu kärsii. Eri tekonurmijärjestelmillä voi saavuttaa samat vaatimustasot. Vaihtoehtoisesti vaihtamalla esimerkiksi männystä valmistettuun, luonnolliseen Lappset PuurouheTM -täyteaineeseen voi syntyä lisämyyntiä.

Kun keskität ostot meille, saavutat volyymietua. Pystymme toimittamaan kaikki hankkeesi leikki- ja liikuntaratkaisut. Esimerkiksi olemme mestareita profiloimaan tekonurmen pinnan kustannustehokkaasti. Sen pitää olla todella tasainen, jotta jalkapallotekonurmi läpäisee laatustandardin vaatimukset.

2. Palvele pitkäjänteisesti
Kun asiakkaasi hankkii jalkapallotekonurmen, hallin tai liikunta- ja leikkivälineitä, ne kaipaavat huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Myy se asiakkaalle, ota provisiot ja anna meidän hoitaa palvelu.

3. Varmistu laadusta
Selvitä tuotteiden takuut ja testaus. Esimerkiksi kun asiakkaasi hankkii laatustandardin mukaisen jalkapallotekonurmen, joka testataan asennuksen jälkeen, olet varma paitsi tuotteen, myös asentamisen laadusta.

Oletko tekemässä puitesopimusta?

Asiantuntijamme Hannu Alatalo neuvoo sinua puitesopimukseen ja hankintaan liittyvissä asioissa.

hannu.alatalo@lappset.com
040 735 7402

Miksi rakentaa meidän kanssa?

1. Valtakunnallinen organisaatio

Palvelemme sinua laadukkaasti koko maassa kiitos valtakunnallisen organisaatiomme.


2. Alueelliset työpäälliköt

Alueelliset suomalaiset työpäälliköt takaavat, että hankkeesi etenee ja aikataulu pitää.

3. Hyvä luottoluokitus

Hyvä luottoluokitus edellyttää vakiintunutta toimintaa, positiivista taustaa ja maksutapaa. 

4. Luotettava kumppani

Olemme mukana hankkeessasi aina ideavaiheesta luovutukseen ja avajaisiin saakka. Hoidamme tehtävämme ammattitaidolla, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. 

5. Kestävyyttä pohjoisiin olosuhteisiin

Tuotteemme on suunniteltu kestämään ankarimmatkin pohjoiset sääolosuhteet. 

6. Markkinoiden laajin tuotevalikoima

Voit rikastuttaa hankkeesi liikunta- ja urheiluympäristöjä liikunta- ja leikkivälineillä ja kadunkalusteilla. Lappset-konsernilla on näistä vankkaa osaamista ja markkinoiden laajin tuotevalikoima.

7. Palvelua elinkaaren loppuun

PlayCare-huoltomme elinkaaripalvelut ovat mukana aina hankkeen suunnitteluvaiheesta sen huoltoon ja kierrätykseen. Olemme markkinoiden ainoa toimija, jolla on oma huolto.

8. Oikeat ratkaisut kaikille

Tunnemme pelaajien tarpeet ja lajien vaatimukset ja toiveesi asiakkaana, ja luomme parhaan ratkaisun.
Tutustu valmiisiin kohteisiin
Mustikkamaan puurouhetekonurmi

Helsingin kaupungin ympäristöystävällinen puurouhetäytteinen jalkapallotekonurmi.

Lue lisää
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää
HJK-ylipainehalli

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK, on hankkinut Lappsetilta kaksi laadukasta ylipainehallia kilpailutusten tuloksena. Toinen niistä, Töölön Kupla, on Suomen modernein ja energiatehokkain alallaan. Antti-Jussi Väinölä kehuu myös helppoa etäohjausta.

Lue lisää
LPS, kasvua rinta rinnan

Laajasalon Palloseura, LPS, on hankkinut Lappsetilta jo kaksi kenttää, koulukentän ja täysikokoisen jalkapallotekonurmen, ja huolto pelaa. Mia Stierncreutz on tyytyväinen paitsi niihin, myös asiantuntevaan apuun talouslaskelmissa ja suunnittelussa. Yhdessä on hyvä kasvaa.

Lue lisää

Oletko tekemässä puitesopimusta?

Asiantuntijamme Pasi Riikonen neuvoo sinua puitesopimukseen ja hankintaan liittyvissä asioissa.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221