Kuntasi kumppani

Puhu kanssamme ennen kuin teet tarjouspyynnön jalkapallotekonurmi- tai ylipainehallihankkeestasi. On kuntalaisten etu, että saat useita tarjouksia. Kestävät, ympäristöystävälliset, turvalliset ja aikataulussa toimitetut kentät ovat vahvuutemme.
EtusivuLajiratkaisutJalkapalloKunnat ja kaupungit

Ympäristöystävällisiä ja turvallisia ratkaisuja

Ratkaisumme kestävät aikaa ja keskustelua. Valikoimaamme kuuluu markkinoiden energiatehokkain halli, joka tuo rahallisiakin säästöjä ja luonnollisin jalkapallotekonurmi, jonka täyteaine mäntyrouhe tulee suoraan luonnosta. Turvallinen mäntyrouhe on valmistettu mekaanisesti ilman kemikaaleja vähällä energialla. Tällä ratkaisulla rajaat itsesi ulos mikromuovi- ja kumirouhekeskustelusta.


Neuvoja jalkapallotekonurmi- tai hallihankkeen kilpailutukseen

1. Puhu kanssamme tarjouspyyntösi tekemistä
Saat meiltä pelaamisen näkökulmaa tarjouspyyntöösi. Muistutamme harjoittelu- ja lumialueista ja muista tärkeistä asioista. Lopputuloksena on pelipaikka, jota palvelee kuntalaisia monipuolisesti.

2. Suunnittele kilpailutus huolella
Samat peliominaisuudet ja kestävyys voidaan saada aikaan erilaisilla jalkapallotekonurmijärjestelmillä, joten ei kannata määritellä liian tiukkoja teknisiä kriteerejä tarjouspyynnössäsi.

3. Pyydä useita tarjouksia
Suomessa on kaksi suurta jalkapallotekonurmitoimijaa, joista Lappset Group on toinen. Pyydä tarjoukset molemmilta. Onnistuneeseen kilpailutukseen tulee vähintään kaksi tarjousta.

Kokonaisratkaisu - vaivattomuutta ja säästöjä

1. Hankesuunnittelu

Konsultoimme sinua hanke- ja teknisen suunnittelun vaiheessa. Saat meiltä vinkkejä jalkapallonurmesi tai ylipainehallisi suunnitteluun. Muistutamme harjoittelu- ja lumialueista ja muista tärkeistä asioista. Lopputuloksena on pelipaikka, jota palvelee kuntalaisia monipuolisesti.

2. Tuotteet

Lappset on tunnettu kestävistä, ympäristöystävällisistä ja turvallisista tuotteista, jotka on tehty pohjoisiin olosuhteisiin.Tuotteillamme on pitkä takuu ja niihin saa varaosia.
 
 

3. Tuotanto

Valmistamme ja hankimme ratkaisuusi tarvittavat tuotteet hyvissä ajoin ennen kuin asennus alkaa. Asioiden etenemistä on helppoa seurata, kun kaikki tulee samalta toimittajalta.
 

4. Projektinhallinta

Hankkeesi etenee välitavoite kerrallaan. Suomalainen projektipäällikkömme pitää langat käsissään ja suunnittelee asioita kanssasi. 

5. Pohja- ja ympäristörakentaminen

Jos pohja- ja ympäristörakentaminen on osa hankettasi, autamme siinä mielellämme. Olemme vieneet läpi miljoonan euron maatyöt sisältäviä kenttä- ja halliprojekteja. Kaivinkoneen ohjaimissa on yleensä paikallisen maanrakennuskumppanimme osaaja. Esimerkiksi vaativan jalkapallotekonurmen päällimmäisen pinnan profilointityön teemme itse tai valtakunnallinen kumppani hoitaa sen. Tasaisuusvaatimuksemme 3 metrin oikolaudalla on hyvin tiukka: vaihtelun pitää jäädä alle 10 millimetrin

6. Toimitus ja asennus

Oma PlayCare-asennustiimimme asentaa jalkapallotekonurmesi tai ylipainehallisi 15 vuoden kokemuksen turvin. Asennamme 500 kohdetta liikunta- ja leikkipaikkakohdetta ja teemme 5 000 liikunta- ja leikkipaikkojen tarkastusta vuosittain. Asennuksen jälkeen ulkopuolinen, riippumaton asiantuntija testaa kenttäsi laatustandardien mukaisesti. Tämä varmistaa asennetun kenttäsi laadun ja nostaa sen arvostusta.

7. Huolto ja ylläpito

Jos tarvitset huoltoa, meiltä saa palvelua ammattikalustolla. Huolletulla jalkapallotekonurmella on hyvä pelata ja se tuottaa peli-iloa pidempään verrattuna hoitamattomaan nurmeen. Sama pätee ylipainehalliin. Oma PlayCare-huoltotiimimme voi hoitaa huollon ja ylläpidon viikkotasolla, vuosittain tai kouluttaa omat osaajasi. Voit valita erilaisista huoltopaketeista sinulle sopivimman vaihtoehdon. 10 vuoden ja 5 000 tunnin huoltokokemuksella olemme nähneet jo lähes kaiken.
 
Huoltopalvelut

8. Kierrätys ja jatkokäyttö

Meille on kunnia-asia antaa jalkapallotekonurmellesi uusi elämä eli jatkokäyttää kenttää tai kierrättää se. Kierrättäminen on vielä harvinaista Suomessa toisin kuin Ruotsissa. Kentät eivät kuulu kaatopaikalle.
 
3 syytä kumppanuuteen

1. Tuoteturvallisuus

Olemme tuoteturvallisuuden edelläkävijöitä maailmanlaajuisesti. Tuotteemme valmistetaan turvallisista ja kestävistä materiaaleista. Hyvä esimerkki on jalkapallotekonurmien täyteaine mäntyrouhe, joka tulee suoraan luonnosta. Turvallinen mäntyrouhe on valmistettu mekaanisesti ilman kemikaaleja vähällä energialla. Tarkastukset ja huolto tehdään sovituin väliajoin. 

2. Tuttu kumppani

Suurena suomalaisena perheyrityksenä tilaajavastuu on meille itsestäänselvyys. Olemme vakavarainen perheyritys, joka on olemassa vielä silloinkin, kun hankkeesi elinkaari päättyy

3. Innovatiivinen ja laadukas

Energiatehokkain halliratkaisu. Luonnonmukaisin tekonurmen täyteaine. Interaktiiviset pelit. Alan laaja-alaisin huolto. Kehitymme ja kehitämme jatkuvasti, yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Suunnitteletko olosuhdehankintaa?

Asiantuntijamme myyntipäällikkö Pasi Riikonen auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ja antaa konkreettista suunnittelu- ja hankinta-apua.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221

Tutustu valmiisiin kohteisiin
Mustikkamaan puurouhetekonurmi

Helsingin kaupungin ympäristöystävällinen puurouhetäytteinen jalkapallotekonurmi.

Lue lisää
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää
HJK-ylipainehalli

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK, on hankkinut Lappsetilta kaksi laadukasta ylipainehallia kilpailutusten tuloksena. Toinen niistä, Töölön Kupla, on Suomen modernein ja energiatehokkain alallaan. Antti-Jussi Väinölä kehuu myös helppoa etäohjausta.

Lue lisää
LPS, kasvua rinta rinnan

Laajasalon Palloseura, LPS, on hankkinut Lappsetilta jo kaksi kenttää, koulukentän ja täysikokoisen jalkapallotekonurmen, ja huolto pelaa. Mia Stierncreutz on tyytyväinen paitsi niihin, myös asiantuntevaan apuun talouslaskelmissa ja suunnittelussa. Yhdessä on hyvä kasvaa.

Lue lisää