Jalkapallo

Paras ratkaisu tarpeeseesi ja palvelua, jonka muistat! Meiltä saat eri laatujärjestelmien kuten FIFA Quality - ja FIFA Quality Pro -standardien mukaiset jalkapallonurmet, koulukentät ja liikuntapihat, liikuntavälineet ja kalusteet sekä huollon. Energiatehokkaita, luonnollisia ja kestäviä ratkaisuja liikkuvamman maailman puolesta.
EtusivuLajiratkaisutJalkapallo

Parhaat jalkapalloratkaisut

Kun teet yhteistyötä kanssamme, olet hyvässä seurassa. Käytämme ainoastaan laatujärjestelmien hyväksymiä nurmivalmistajia ja vastaamme itse asennuksesta ja huolloista. Meillä on yli 15 vuoden kokemus jalkapallotekonurmijärjestelmistä. Saat meiltä myös markkinoiden energiatehokkaimmat ylipainehallit, joiden saralla olemme ylivoimainen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Pitkäaikaisiin asiakkaisiimme kuuluu Suomen menestynein jalkapalloseura HJK, jolle olemme tehneet kuusi jalkapallokenttää ja kaksi ylipainehallia.

Tutustu jalkapallotekonurmiimme
Tutustu asiakasryhmäkohtaisiin palveluihimme

Kuinka voimme olla avuksi?

Asiantuntijamme Pasi Riikonen palvelee sinua yli 15-vuoden kokemuksella jalkapalloon liittyvissä kysymyksissä.

Pasi Riikonen
pasi.riikonen@lappset.com
040 543 3221

Tutustu valmiisiin kohteisiin
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää
HJK-ylipainehalli

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK, on hankkinut Lappsetilta kaksi laadukasta ylipainehallia kilpailutusten tuloksena. Toinen niistä, Töölön Kupla, on Suomen modernein ja energiatehokkain alallaan. Antti-Jussi Väinölä kehuu myös helppoa etäohjausta.

Lue lisää
LPS, kasvua rinta rinnan

Laajasalon Palloseura, LPS, on hankkinut Lappsetilta jo kaksi kenttää, koulukentän ja täysikokoisen jalkapallotekonurmen, ja huolto pelaa. Mia Stierncreutz on tyytyväinen paitsi niihin, myös asiantuntevaan apuun talouslaskelmissa ja suunnittelussa. Yhdessä on hyvä kasvaa.

Lue lisää