Lajiratkaisut

EtusivuLajiratkaisut

Parhaat lajiratkaisut

Toimimme ilolla ja ammattitaidolla sekä inspiroimme lajiratkaisuillamme kaikkia liikkumaan. Valikoimastamme löydät sopivat ratkaisut niin harraste- kuin huippu-urheiluunkin.

Jalkapallo

Paras ratkaisu tarpeeseesi ja palvelua, jonka muistat! Meiltä saat eri laatujärjestelmien kuten FIFA Quality - ja FIFA Quality Pro -standardien mukaiset jalkapallonurmet, koulukentät ja liikuntapihat, liikuntavälineet ja kalusteet sekä huollon. Energiatehokkaita, luonnollisia ja kestäviä ratkaisuja liikkuvamman maailman puolesta.

Lue lisää
Tennis

Tarjoamme ympäristöystävällisiä ja pitkäikäisiä tennisratkaisuja. Valikoimastamme löydät sekä kovat tennispinnoitteet että tekonurmen, kalusteet ja liikuntavälineet. Laadukkaat ja kehittävät peliympäristöt, huoltopalveluita unohtamatta, ovat täällä.

Lue lisää
Koiraurheilu

Lappsetin ainutlaatuinen panostus koiraurheiluun mullistaa sen, miten alustat palvelevat lajia ja ovat turvallisia käyttäjille sekä ympäristölle. Meiltä saat myös puhdistuspalvelun, huollot ja kierrätyksen vanhalle kentällesi. Koirakon hyvinvointi harjoituksissa ja kisoissa on meille kaiken A & O.

Lue lisää
Pesäpallo

Kestävä ja kova, Suomen Pesäpalloliiton vaatimusten mukainen. Uusi pesäpallotekonurmesi on pelaajien mieleen ja palvelee vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää
Koulukentät

Turvallinen ja luonnollinen tekonurmi, erillinen syöttelyalue, kiipeilyteline ja interaktiivinen jalkapalloseinä tai jotakin muuta innovatiivista. Sellainen on unelmiesi koulukenttä - kokonaisratkaisu, joka liikuttaa sukupolvia samaan aikaan. Mitä sinä haluat suunnitella sinne kanssamme?

Lue lisää
Katso valmiita kohteita
20130224_Aaba_Lehtikuusentie_33_logomuokattu.jpg
HJK-jalkapallo

Helsingin Jalkapalloklubin, HJK:n, jäsenet pelaavat peräti kuudella Lappsetin toimittamalla kentällä, joista kaksi on ylipainehalleissa. Ratkaisujen laatu sekä halu palvella ja innovoida uutta jatkuvasti ovat suhteen kantava voima.

Lue lisää
lepa_banner.jpg
LePa Areena, Espoo

LePa Areena on Leppävaaran Pallon rakentama jalkapallokeskus. Keskus on suurelta osin LePan omien joukkueiden käytössä, mutta kenttää hyödyntävät myös muut seurat ja yhteisöt, sekä lähialueen koulut.

Lue lisää